Easiest Way to Cook Tasty Gaspacho

Gaspacho. This is the OFFICIAL Fan Page for Gazpacho, the Art rock band from Norway. Whereas gazpacho is a classic Spanish soup, this version takes a slight California detour. It uses plenty of fresh garden tomatoes, cucumbers, red onion, celery and bell pepper.

Gaspacho You can cook Gaspacho using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Gaspacho

  1. Prepare 600 g of tomates bien mûres.
  2. It's 1/4 of de concombre.
  3. Prepare 1/4 of de poivron rouge.
  4. You need 1 gousse of d'ail.
  5. It's 2 cuillères à soupe of d'huile d'olive vierge extra.
  6. It's of Sel.
  7. It's of Poivre.

Gaspacho step by step

  1. Pour 4 / 5 personnes Préparation : 10 minutes..
  2. Préparation : Lavez les légumes. Pelez le concombre, retirez le pédoncule du poivron. Coupez les légumes en morceaux. Épluchez l'ail. Passez le tout à l'Extra Press pour un aspect velouté. Assaisonnez avec le sel, le poivre et l'huile d'olive. Placez au frais au moins 3 heures. Recette réalisée avec  Juice Expert Magimix.
  3. #brigadesaucebarbecue #monochromerouge et #lacommunauteentablier à tes recettes.
  4. .
  5. .
  6. .

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter