Gaspacho. This is the OFFICIAL Fan Page for Gazpacho, the Art rock band from Norway. Whereas gazpacho is a classic Spanish soup, this version takes a slight California detour. It uses plenty of fresh garden tomatoes, cucumbers, red onion, celery and bell pepper.
You can cook Gaspacho using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Gaspacho
- Prepare 600 g of tomates bien mûres.
- It's 1/4 of de concombre.
- Prepare 1/4 of de poivron rouge.
- You need 1 gousse of d'ail.
- It's 2 cuillères à soupe of d'huile d'olive vierge extra.
- It's of Sel.
- It's of Poivre.
Gaspacho step by step
- Pour 4 / 5 personnes Préparation : 10 minutes..
- Préparation : Lavez les légumes. Pelez le concombre, retirez le pédoncule du poivron. Coupez les légumes en morceaux. Épluchez l'ail. Passez le tout à l'Extra Press pour un aspect velouté. Assaisonnez avec le sel, le poivre et l'huile d'olive. Placez au frais au moins 3 heures. Recette réalisée avec Juice Expert Magimix.
- #brigadesaucebarbecue #monochromerouge et #lacommunauteentablier à tes recettes.
- .
- .
- .