Soupe à l'ail (vegan). Une soupe à l'ail avec du chorizo. Cette recette à base d'ail et de chorizo fait partie des recettes traditionnelles de soupe à l'ail. Cette recette est, sans aucun doute, l'une des plus délicieuses recettes de soupe à l'ail ainsi que l'une des plus faciles à préparer.
Ajouter, l'ail, le cumin et le poivre au goût. En Espagne, par exemple, les soupes à l'ail pointues sont très courantes, mais il est habituel de les servir avec des craquelins. Et en France, la crème est ajoutée à ces plats et non seulement, ils cuisinent également sur du bouillon de légumes, donc dans ce domaine, la soupe s'avère copieuse et non. You can cook Soupe à l'ail (vegan) using 7 ingredients and 1 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Soupe à l'ail (vegan)
- You need 15 gousses of d'ail (+ ou - selon vos goûts).
- Prepare 1 of petit oignon.
- You need 60 g of crème de soja.
- You need 1 of courgette.
- It's 1 cs of d'huile.
- It's 300 g of bouillon de légumes.
- You need 2 cs of jus de citron.
This makes a very thick vegetarian split pea soup. To make it thinner, reduce the amount of split peas or add more water. Depending on the density of split peas, it may take a while for the vegetables and peas to soften, but you can't really overcook this soup; just stir occasionally, and add water if it gets too dry. This vegan soup is from Eggless Cooking is especially for the flu season when our immune system needs a boost to fight cough, cold and flu.
Soupe à l'ail (vegan) step by step
- Faire revenir l'ail et l'oignon dans un peu d'huile. Ajouter la courgette coupée en morceau, le bouillon de légumes et le jus de citron. Couvrir et cuire environ 20 mn. Mixer et ajouter la crème de soja. Bien mélanger..
Garlic is always recommended when you are afflicted with flu, not only it is full of vitamins that help you immune system, it is also known to prevent cancer and control blood pressure levels. Cuillette sauvage et recettes à l'ail des ours (vegan) Laura GreenByMe. This soup has a rich consistency, but, if it is too thick for you, feel free to add more vegetable stock to thin it out. I love using tart apples, such as Granny Smith, to balance the sweet flavors. Roasted pumpkin apple soup makes a delicious light lunch or dinner, and would be perfect served alongside some crusty bread or a hearty salad.