Cheesecake "After Eight". Today I'm showing you how to make a After Eight Cheesecake. Its officially December, which means its bakemas. Cheesecake After Eight - mod de preparare.
I know its just a name, but some take that seriously! I, will happily have them night or day. Smält choklad och AFTER EIGHT i mikrovågsugn (på låg effekt under omrörning) eller i vattenbad. You can cook Cheesecake "After Eight" using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Cheesecake "After Eight"
- It's of Pour les disques de chocolat :.
- You need 100 g of chocolat noir à 52%.
- It's 4 cs of eau froide.
- It's 50 g of flocons d'avoine.
- Prepare of Pour la crème :.
- Prepare 15 cl of crème liquide à 12% matière grasse.
- You need 8 of pastilles Vichy.
- You need 2 cc of rases agar-agar.
- It's 240 g of fromage frais.
- You need 1 cs of miel.
- Prepare of Pour le décor :.
- Prepare 1 cs of sirop de menthe vert.
- Prepare 1 of branche menthe fraiche.
- Prepare 4 of pastille Vichy.
After eight mint chocolates are one of my favourite treats, I also love cheescake too, so I decided to combine the two & see what I could come up with. Medel Snabb cheesecake med After Eight När du vill ha något lyxigt, snabbt, gott och enkelt kan vi rekommendera denna cheesecake med. This After Eight cheesecake has eight ingredients and is perfect for Christmas Day. Soar to new heights with. recipe for Pumpkin Cheesecake. "After Eight Cheesecake" er rett og slett en FANTASTISK GOD ostekake!
Cheesecake "After Eight" instructions
- Faire fondre le chocolat au bain marie avec les 4 cs d'eau. Ajouter les flocons d'avoine, mélanger et garnir 8 cercles de 7 cm de diamètre posés sur du papier sulfurisé. Placer au frais..
- Broyer et réduire en poudre les pastilles Vichy. Chauffer la crème fraiche et y faire fondre la poudre. Ajouter l'agar-agar et poursuivez la cuisson quelques instants. Hors feu, ajouter le fromage frais et le miel et mélanger soigneusement. Couler ce mélange dans 4 des 8 cercles content le biscuit au chocolat et remettre au frais 30 minutes..
- Démouler les 4 cercles garnis de crème et biscuit et les 4 cercles garnis uniquement de biscuit. Chauffer le sirop de menthe pendant 30 seconds au micro-onde à 900 W pour le faire épaissir. Décorer la crème avec le sirop réduit, une feuille de menthe, une pastille Vichy et le disque de biscuit au chocolat. Conserver au frais avant de déguster..
Den består av en deilig kjeksbunn og et vidunderlig ostefyll som har et lag med After Eight i midten. Magnifikt god och lättlagad After Eight cheesecake som kan förberedas dagen innan den ska ätas. Läcker dessert med en gräddig mousse på en smulig botten av digestivekex. Cheesecake senza cottura alle banane e caramello, golosissimo! For the cheesecake filling, put all of the ingredients in a small bowl and stir together until combined.