Recipe: Delicious Gaspacho

Gaspacho. This is the OFFICIAL Fan Page for Gazpacho, the Art rock band from Norway. Whereas gazpacho is a classic Spanish soup, this version takes a slight California detour. It uses plenty of fresh garden tomatoes, cucumbers, red onion, celery and bell pepper.

Gaspacho You can cook Gaspacho using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Gaspacho

  1. Prepare 500 g of tomates.
  2. Prepare 1/2 of concombre.
  3. You need 1 of poivron rouge ou vert.
  4. It's 1 of oignon blanc.
  5. Prepare 1 gousse of d'ail.
  6. It's 1/2 of citron.
  7. You need of Piment de Cayenne en poudre.
  8. It's of Huile d'olive.
  9. It's of Sel et poivre.

Gaspacho step by step

  1. Préparer les légumes : Émonder les tomates et les couper en quartiers. Peler le concombre et le détailler en dés. Éplucher l'oignon et l'ail. Peler le poivron, retirer la partie blanche à l'intérieur et les graines. Le couper en fines lamelles..
  2. Réserver la moitié du concombre et du poivron. Mixer tous les légumes..
  3. Verser le mélange dans une soupière ou un grand saladier. Ajouter 2 cuillères à soupe d'huile d'olive, le sel et le poivre, le reste de concombre en dés et les lamelles de poivron. Verser 1 verre d'eau froide et le jus de citron. Remuer..
  4. Couvrir et placer au réfrigérateur 2 heures. À déguster bien frais..

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter