Chakchuka. Even if the name chakchouka doesn't ring a bell, this dish might look familiar. In the States, we tend to call it eggs in purgatory. Ne doit pas être confondu avec Chakhchoukha.
Découvrez la recette de Chakchouka, une recette de Tunisie, toute simple et délicieuse pour un accompagnement de viande équilibré. Émincer l'oignon et écraser l'ail au presse. Ce repas tout-en-un est idéal pour les soirs de semaine occupés quand il vous faut préparer le souper en vitesse. Il s'agit d'un met ré-confortant qui constitue aussi. You can cook Chakchuka using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Chakchuka
- Prepare 02 of aubergines.
- It's 03 of poivrons.
- You need 02 of tomates.
- You need 04 gousses of d'ail.
- Prepare of Huile d'olive.
- You need of Sel.
- It's of Poivre noir.
A ratatouille made with chick peas, tomatoes, peppers, garlic, and onions with a poached egg. Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted. Посмотрите твиты по теме «#chakchuka» в Твиттере. Many Tunisians would be furious to read that #chakchuka, #hindi fruit, escalope pane and shawarma are "Israeli" foods http. Who's looking foward to nice sleep in this weekend?
Chakchuka step by step
- Faites griller vos légumes sur le feu puis épluchez-les..
- Coupez tout en petits dès..
- Ajoutez l'ail râpé, un filé d'huile d'olive, sel et poivre noir..
- Mettez dans une poêle et recouvrir. Laissez sur feu doux pendant presque 30min en mélangeant des fois..
Why not go all out and treat yourself with this hearty morning brunch, filled with. Не сейчас. Попробовать.