Recipe: Perfect Aubergines pizzas

Aubergines pizzas. Discover Deals on the Pizza You Deserve with Papa Johns®. Order Papa John's® & Enjoy Delicious Handcrafted Pizza. Laver les aubergines et couper des tranches assez épaisses dans le sens de la longueur.

Aubergines pizzas Flip the aubergine rounds; top with Parmesan cheese in an even layer to cover. To assemble the pizzas, halve the dough and, using a little extra bread mix or flour, roll out each half to a thin pizza on a baking sheet. Arrange the aubergine slices on top and scatter with the sultanas, pine nuts, onion and remaining parmesan. You can have Aubergines pizzas using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Aubergines pizzas

  1. You need 1 of aubergine.
  2. It's of Sauce tomate.
  3. You need 1/4 of de poivron.
  4. Prepare 1 of champignon.
  5. You need 1/2 of mozzarella.
  6. Prepare of Herbes de Provence.

Lay the slices on the baking tray and brush with a little olive oil. Eggplant is a great option for this, because it makes a pretty neutral base that can mold into whatever flavor profile you add to it. These cute mini eggplant pizzas are such a delicious way to enjoy eggplant. Remove the eggplant slices from the oven, top each with the onion and spinach mixture.

Aubergines pizzas step by step

  1. Couper l'aubergine en rondelles d'environ 3 millimètres d'épaisseur. Les disposer sur une plaque et les couvrir d'une cuillère à café de sauce tomate chacune..
  2. Couper en morceaux les légumes et la mozzarella et garnir chaque rondelle. Terminer par une pincée d'herbes de Provence..
  3. Enfourner 20 minutes à 220 degrés..

Sprinkle with cheese and chopped oregano. Couper les aubergines en fines lamelles (avec ou sans la peau). Faire revenir les aubergines, à feu moyen, dans de l'huile d'olive, jusqu'à ce qu'elles soient vraiment fondantes et colorées. Les réserver entre du papier absorbant. Faire fondre les oignons dans l'huile de cuisson des aubergines, pour qu'ils colorent un peu.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter