Cheesecake "After Eight". Today I'm showing you how to make a After Eight Cheesecake. Its officially December, which means its bakemas. Smält choklad och AFTER EIGHT i mikrovågsugn (på låg effekt under omrörning) eller i vattenbad.
Reteta baza biscuiti digestive pentru cheesecake. I know its just a name, but some take that seriously! I, will happily have them night or day. You can cook Cheesecake "After Eight" using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Cheesecake "After Eight"
- Prepare of Pour les disques de chocolat :.
- Prepare of chocolat noir à 52%.
- Prepare of eau froide.
- You need of flocons d'avoine.
- Prepare of Pour la crème :.
- Prepare of crème liquide à 12% matière grasse.
- You need of pastilles Vichy.
- Prepare of rases agar-agar.
- Prepare of fromage frais.
- You need of miel.
- You need of Pour le décor :.
- Prepare of sirop de menthe vert.
- You need of branche menthe fraiche.
- Prepare of pastille Vichy.
This After Eight cheesecake has eight ingredients and is perfect for Christmas Day. So what better way to celebrate the festive period than with an eight ingredient no-bake After Eight cheesecake? "After Eight Cheesecake" er rett og slett en FANTASTISK GOD ostekake! Den består av en deilig kjeksbunn og et vidunderlig ostefyll som har et lag med After Eight i midten. For the cheesecake filling, put all of the ingredients in a small bowl and stir together until combined.
Cheesecake "After Eight" instructions
- Faire fondre le chocolat au bain marie avec les 4 cs d'eau. Ajouter les flocons d'avoine, mélanger et garnir 8 cercles de 7 cm de diamètre posés sur du papier sulfurisé. Placer au frais..
- Broyer et réduire en poudre les pastilles Vichy. Chauffer la crème fraiche et y faire fondre la poudre. Ajouter l'agar-agar et poursuivez la cuisson quelques instants. Hors feu, ajouter le fromage frais et le miel et mélanger soigneusement. Couler ce mélange dans 4 des 8 cercles content le biscuit au chocolat et remettre au frais 30 minutes..
- Démouler les 4 cercles garnis de crème et biscuit et les 4 cercles garnis uniquement de biscuit. Chauffer le sirop de menthe pendant 30 seconds au micro-onde à 900 W pour le faire épaissir. Décorer la crème avec le sirop réduit, une feuille de menthe, une pastille Vichy et le disque de biscuit au chocolat. Conserver au frais avant de déguster..
Magnifikt god och lättlagad After Eight cheesecake som kan förberedas dagen innan den ska ätas. Läcker dessert med en gräddig mousse på en smulig botten av digestivekex. After Eight Mint Chocolate Thins, often referred to as simply After Eights, are a brand of mint chocolate covered sugar confectionery. Decorate with After Eight mints to form a chequerboard effect and mint leaves. We've discovered an After Eight cheesecake, thank us later.