Recipe: Perfect Penne aubergine parmesan

Penne aubergine parmesan. If you're looking for an Italian meat-free recipe for your family that's tasty and quick to make, Gennaro has the answer with this delicious aubergine. Donal's aubergine parmigiana is so easy to make and tastes wonderful. It's simpler than a lasagne and lighter, too.

Penne aubergine parmesan Découvrez ces Aubergines à la parmesane. This aubergine parmigiana recipe is a brilliant vegetarian alternative to a lasagne. Aubergine Parmesan is easy to prepare and is very versatile. You can have Penne aubergine parmesan using 8 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Penne aubergine parmesan

  1. It's of Des pâtes pour 2 personnes.
  2. It's 1 of aubergine.
  3. Prepare of La moitié d'un oignon.
  4. You need 1 of grosse gousse dail.
  5. It's of Huile dolive.
  6. You need of Sel poivre piment de Cayenne et cumin.
  7. You need of Concentré de tomate.
  8. It's of Persil.

Serve it as a hearty and satisfying lunch or as a light dinner accompanied by a green salad. You can also serve it as an interesting side dish or. Aubergine parmigiana is one of the most iconic Italian dishes. It is made with fried aubergine slices, layered with tomato sauce, mozzarella and Parmigiano Reggiano.

Penne aubergine parmesan instructions

  1. Laver aubergine, la couper en rondelles que vous recouper en deux. Badigeonner les tranches d'un mélange d'huile d'olive sel poivre et mettre au four 15 min a 180 degrés..
  2. En attendant préparer une sauce tomate, pour ma part un fond d'huile d'olive où je fais revenir le mélange oignon ail, je rajoute sel poivre, une demi cuillère à café de piment de Cayenne et une et demi de cumin. Laisser revenir 3 min et rajouter deux cuillères à soupe de tomate concentré. Laisser revenir le tout à feu doux 5 bonnes minutes. Rajouter 1 verre et demi d'eau et laisser cuire 10 minutes. Rajouter le persil (1 cuillère à soupe)..
  3. Sortez les aubergines du four et en parallèle mettre l'eau des pâtes à bouillir.
  4. J'ai filtre au chinoi la sauce tomate, que j'ai mis de côté.
  5. J'ai conservé le mélange oignon ail pour faire revenir à feu doux les aubergines dedans..
  6. Quand les pâtes sont cuites rajouter la sauce tomate filtré et récupérer les aubergines que vous mélanger avec..
  7. Servir avec beaucoupppp de parmesan :).

Laver l'aubergine et la couper en fines tranches. Add the diced aubergine to the pan. Grill the aubergines and courgettes until lightly browned on each side. I often have aubergines in the fridge and I love them in this fast pasta dish. Some grated Parmesan suppliers have been mislabeling products by filling them with too much cellulose, a common anti-clumping agent made from wood pulp, or using cheaper cheddar, instead of.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter